Valutor:

Mizuno Män Rusa För Att Köpa Wave Inspire 15 löparskor SS19 Grön Sneakers xBnWcELP

  • 753 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,472  s.kr520
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Mizuno Män Rusa För Att Köpa Wave Inspire 15 löparskor SS19 Grön Sneakers xBnWcELP
Mizuno Män Rusa För Att Köpa Wave Inspire 15 löparskor SS19 Grön Sneakers xBnWcELP
Mizuno Män Rusa För Att Köpa Wave Inspire 15 löparskor SS19 Grön Sneakers xBnWcELP

Mizuno

Mizuno Wave Inspire 15 kör ShoesYour gå till vardagliga sko har bara haft en uppgradering, denna måttligt stöd sko levererar dynamisk dämpning.


AIRmesh övre


Konstruerade med en AIRmesh övre, ger Wave Inspire 15 sitt yttersta i andningsförmåga och komfort. Att säkerställa ett konstant luftflöde, håller den nydesignade övre dig svalare och torrare för längre, särskilt under tuffa körningar. De bakåtkompilerade mesh se till att du förblir sval, torr och bekväm hela tiden. Med Mizuno integrerad DynamotionFit teknik, Wave Inspire 15 är skräddarsydd för att passa som handen i handsken, det fungerar för att anpassa sig till gångcykeln möjliggör en mer personlig passform och känna som du strävar efter nya PB´s. Mizuno Wave mellansula


Mizuno wave tekniken bäddas in i mellansulan att tillhandahålla flexibilitet i en riktning och stöd i den andra. Mellansula tekniken fungerar för att absorbera stötar av häl slående utan att kompromissa med komfort och dämpning. När chocken har absorberats energin från att utnyttjas och överförs sedan till framfoten sedan push du och guida dig på nästa rörelse. Vågen motverkar delvis deformation och ger dynamiskt stöd för att stabilisera och guidar foten framåt. U4icX absorberar stötar för den jämnaste rida som möjligt. För extra komfort används en unik förening, U4ic i mellansulan som rider och kuddar som Mizuno AP + mellansula men är ca 30% lättare utan förlust av bekvämlighet eller prestanda. Efterbehandling av mellansulan är Mizuno Intercool vilket är en fullängds mellansula ventilationssystem att minska värme och luftfuktighet uppbyggnad inuti skodon. Detta bidrar till att förbättra stämningen när du kör, minska den distraktion eller obehag som tillhandahålls av varm luft. Slutligen, en premium insock ger ultimat komfort, dämpning och hållbarhet.


X10 yttersula


Den mellansula och yttersula tekniken tillsammans med SmoothRide teknik för att ge en vätska, gunga-stol-liknande övergång. Eftersom foten träffar marken, flex SmoothRide Engineering sparkar in med hälen grooves att främja en naturlig rörelse i ryggen och fram. Framfoten flex grooves och flex styrenheter sedan arbeta tillsammans för att fortsätta den släta framåtgående rörelse vilket resulterar i en effektiv flytande rörelse som gör att löpare att utnyttja sin makt. Yttersulan är gjord med X10 som är den mest hållbara kol gummi som möjliggör längre slitage i slagtålig områden och kompletterar dragkraft vid hälisättning. Detta bidrar till att minska påverkan på knän och leder, vilket möjliggör en bekvämare åktur samt att optimera gång effektivitet. Yttersulan ger också maximalt grepp och dragkraft för en fast, säker fot så du kan köra med tillförsikt och skjuta dig själv till gränsen, gång på gång.