Valutor:

Mizuno Män Prestigefyllda Wave Hayate 4 spår löparskor Svart; Blå Sneakers mZqd8n1D

  • 772 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,555  s.kr544
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Mizuno Män Prestigefyllda Wave Hayate 4 spår löparskor Svart; Blå Sneakers mZqd8n1D
Mizuno Män Prestigefyllda Wave Hayate 4 spår löparskor Svart; Blå Sneakers mZqd8n1D
Mizuno Män Prestigefyllda Wave Hayate 4 spår löparskor Svart; Blå Sneakers mZqd8n1D

Mizuno

Mizuno Wave Hayate 4 Trail körs ShoesDesigned och byggd för att ge dig både prestanda och explosiva takt. Låg slängd, aggressiv lätta trail skor kompromissa inte med grepp eller skydd. Michelin yttersulan ger dig otrolig grepp uppförsbacke och snabb rörelse för tekniska pister.


Ventilerande AirMesh övre


Mizuno Wave Hayate 4 är en snabb och aggressiv sko tillverkad för konkurrenskraftiga terränglöpare och den som söker ett lättviktigt alternativ. Uppe på den våg Hayate är konstruerad med en ventilerande airmesh tyg som tillåter varje löparskor för att upprätthålla en hög standard av komfort och andningsförmåga. Övre ger en konstant tillförsel av frisk och sval luft och samtidigt skjuter ut heta, kvav luft som finns i skon under högintensiv aktivitet. Dessutom gjorde med starka övre material Hayate 4 garanterar en dynamisk och stödjande passform som totalt ger en bekväm passform.


Övre är dessutom försedd med en high-grade premium insock som lägger till ultimate bredvid foten dämpning och komfort. Med användning av Mizuno DynamotionFit system använder den mycket avancerad motion capture och biomekanik-teknik. Mizuno har utvecklat en design plan till ingenjör skor som fungerar med du foten hela gångcykeln.


Mizuno Wave mellansula


Mizuno Wave är en unik mellansula teknik som ger både dämpning och stabilitet. Vågens unika formen avleder krafter från golvet för en smidigare, mer vadderade känna på varje steg. Den konkava vågen är integrerad i mellansulan och fungerar som en avancerad strukturellt stödmekanism som dämpar islagskrafterna fick över ojämn mark. Dess unika design skyddar foten samtidigt som underlättar en smidig häl till tå övergången i varje skär. Förutom den Wave tekniken, har Mizuno lagt sin unika AP + teknik som ger en fantastisk ritt, utmärkt dämpning och komfort nivåer att bara gå på känsla nya på grund av en enorm förbättring i hållbarhet.


Michelin yttersula


Aggressivt utformade Michelin yttersulan ger imponerande dragkraft, grepp och skydd på varje yta, och i alla väder. Förutom den Michelin yttersulan, skon är utrustad med XtaRide som är Mizuno teknisk trail begrepp med X klackarna och en Xta groove, leder till trail skor som anpassas till omgivningen och fungerar i perfekt harmoni med kroppen.