Valutor:

Mizuno Dam Verkligen För Partihandel Wave Sky 2 löparskor SS19 Svart Sneakers QMdEtxtD

  • 742 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,565  s.kr597
Spara: 62% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Mizuno Dam Verkligen För Partihandel Wave Sky 2 löparskor SS19 Svart Sneakers QMdEtxtD

Mizuno

Mizuno Wave Sky 2 kvinnors löparskor denna premium neutral sko är perfekt för inredningar upp dessa miles i. Utrustad med nydesignade AeroHug mesh i mellanfoten som sveper runt din båge att eliminera utrymme mellan foten och skon samtidigt som körs för att säkerställa en säker passform med oöverträffad komfort.


AeroHug övre


Övre av Mizuno Wave Sky 2 är konstruerad med AIRmesh som säkerställer luftflödet i hela skon, skapa en ventilerande och bekväma fot miljö, håller du dig svalare och torrare för längre under tuffa körningar. Syntetiska överlägg placeras över AIRmesh att säkerställa en hållbar och säker passform runt foten. Som foten böjar, vändningar och sträckor följa Dynamotion passform efter genom att härma rörelser. Genom att använda den senaste tekniken för motion capture och biomekanik, var Mizuno blueprint avsedd att ingenjör skor som fungerar med fotens gångcykeln. Strategiskt beläget i området midfoot i skon är den AeroHug mesh som sveper runt foten för en bekväm och säker passform i hålfoten området. Denna två-lagers konstruktion passar och håller foten i en strumpa-liknande passform för maximal komfort. Den AeroHug tekniken gör en avgörande skillnad till din hela kör cykel genom att eliminera utrymmet mellan fot och sko.


Mizuno Wave mellansula


Mizuno wave tekniken bäddas in i mellansulan att tillhandahålla flexibilitet i en riktning och stöd i den andra. Mellansula tekniken fungerar för att absorbera stötar av häl slående utan att kompromissa med komfort och dämpning. När chocken har absorberats energin från att utnyttjas och överförs sedan till framfoten sedan push du och guida dig på nästa rörelse. Vågen motverkar delvis deformation och ger dynamiskt stöd för att stabilisera och guidar foten framåt. Samt wave plattan, är mellansulan också utrustad med cloudwave som erbjuder ultramjuk dämpning, medan U4icX absorberar stötar för den jämnaste rida som möjligt. För extra komfort används en unik förening, U4ic i mellansulan som rider och kuddar som Mizuno AP + mellansula men är ca 30% lättare utan förlust av bekvämlighet eller prestanda. Efterbehandling av mellansulan är Mizuno Intercool vilket är en fullängds mellansula ventilationssystem att minska värme och luftfuktighet uppbyggnad inuti skodon. Detta bidrar till att förbättra stämningen när du kör, minska den distraktion eller obehag som tillhandahålls av varm luft.


X10 yttersula


Den mellansula och yttersula tekniken tillsammans med SmoothRide teknik för att ge en vätska, gunga-stol-liknande övergång. Eftersom foten träffar marken, flex SmoothRide Engineering sparkar in med hälen grooves att främja en naturlig rörelse i ryggen och fram. Framfoten flex grooves och flex styrenheter sedan arbeta tillsammans för att fortsätta den släta framåtgående rörelse vilket resulterar i en effektiv flytande rörelse som gör att löpare att utnyttja sin makt. Yttersulan är gjord med X10 som är den mest hållbara kol gummi som möjliggör längre slitage i slagtålig områden och kompletterar dragkraft vid hälisättning. Detta bidrar till att minska påverkan på knän och leder, vilket möjliggör en bekvämare åktur samt att optimera gång effektivitet. Yttersulan ger också maximalt grepp och dragkraft för en fast, säker fot så du kan köra med tillförsikt och skjuta dig själv till gränsen, gång på gång.