Valutor:

Mizuno Dam Galen Befordran Wave Rider 22 Osaka löparskor AW18 Svart Sneakers jRJnceUt

  • 971 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,438  s.kr564
Spara: 61% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Mizuno Dam Galen Befordran Wave Rider 22 Osaka löparskor AW18 Svart Sneakers jRJnceUt
Mizuno Dam Galen Befordran Wave Rider 22 Osaka löparskor AW18 Svart Sneakers jRJnceUt
Mizuno Dam Galen Befordran Wave Rider 22 Osaka löparskor AW18 Svart Sneakers jRJnceUt

Mizuno

Mizuno Wave Rider 22 Osaka kvinnors löparskor för att hålla komfort och dämpning nivåer upp, och temperatur nivåer ner, Wave Rider 22 har en dual compound mellansula tillverkad av U4icX och U4ic, och Cloudwave dämpning teknik för en sko som säkert, och bara väntar på att våren till handling. Och med en fullt andas, lätt mesh övre, fötterna brukar överhettning som du tar över. Denna specialutgåva hyllar Osaka maraton.


Dynamotion Fit övre


Dynamotion Fit överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. AIRmesh används för att öka luftflödet, dess perforeringar skapar ett bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Dynamotion Fit handlar om att skapa en sko som fungerar med din fot genom utformning och material som används för att skapa den. Den Stretch Mesh eliminerar de högar och dra som kan orsaka obehag och även blåsor, särskilt vid tå-off. Funktioner i Dynamotion passform skapar tillsammans en sko som får ur vägen, så du kan bli den bästa löpare som du kan vara. En premium insock ligger ovanpå lätta mellansula att leverera en extra, flyttbara, lager av komfort och dämpning.


Cloudwave mellansula


En ny cloud-liknande formad våg tallrik finns under fötterna. Det levererar mjukare landningar, stärkta returer och fast stabilitet, samtidigt som den mjuka övergångar genom att midstance. Tillverkas från Pebax Rnew, skonar vågens hållbart byggande lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga betong, medan svara till sina konsumenter miljömedvetenhet. Prestanda äventyras inte dock du fortfarande få enastående lätthet, våren-back, slagtålighet och förbättrad flex utmattningshållfasthet. En unik U4ic mellansula plattform omsluter Wave plattan för att öka nivån av komfort och prestanda som tillhandahålls av Wave Rider 22, utan att offra dess stabil karaktär. Det är en konstruerad polymer som är ljus, lyhörd och vadderade, och det ger du dessa egenskaper, kilometer efter kilometer, dag efter dag. Därefter, under den våg plattan och under hälen finns ett lager av U4icX skum för att lägga till ännu en klick av premium markförhållanden mjukhet och stötskydd.


X10 yttersula


Bo sval och torr som du pund trottoarer. Mizuno Intercool löser problemet med värme och luftfuktighet uppbyggnad i en löparsko. Det gör detta genom att införliva ett fullängds ventilationssystem i sulan på skon som tar bort värme och fukt från foten genom ett system av ventilationskanaler för, att hålla flaggning fötter glada på längre avstånd dagar. Hållbarhet och dragkraft anlända i form av en X10 yttersula. Det extremt stora kol gummit möjliggör längre slitage i slagtålig områden och ger mer dragkraft vid heel strike så du kan köra hårt, att veta att dina skor kan hantera värmen. Mizuno integrera deras Smoothride-teknik för att minimera den snabb acceleration och retardation av foten under övergången, skapa jämnaste rida möjligt. SmoothRide börjar arbeta nu din fot vidrör marken. Flex Grooves pryder yttersula för att främja naturlig rörelse från hälen till framfoten, inleda det gunga-stol motion för vätska, ohämmade framsteg. Wave Rider 22, en sann allround; lämplig för tempo, långa avstånd, samt daglig träning, en högsta nivå på dämpning för neutrala löpare.