Valutor:

Asics Män Återförsäljare Gel-Resolution 6 tennisskor Gul Sneakers vhxlW07O

  • 844 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,439  s.kr532
Spara: 63% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Män Återförsäljare Gel-Resolution 6 tennisskor Gul Sneakers vhxlW07O
Asics Män Återförsäljare Gel-Resolution 6 tennisskor Gul Sneakers vhxlW07O
Asics Män Återförsäljare Gel-Resolution 6 tennisskor Gul Sneakers vhxlW07O

Asics

ASICS Gel-Resolution 6 tennisskor höjdpunkten av raden Asics stabilitet, kommer GEL-Resolution 6 Tennis skon aldrig svika. Prestandafunktioner förenas för att producera en galen balansen i jämn hastighet och robust stöd för domstolen.


Övre


Flexion Fit överdelar kommer att innesluta varje fot i tålig komfort. Denna egenutvecklade teknik låter skon ge figursydda komfort utan att offra stöd. Flexion passform använder överlägg för att omge häl och mellanfoten, inslagning du i flexibel säkerhet och stödja dig genom laterala rörelser. Mesh element ökar luftflödet; att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att vinna i. En dubbel-lager minne skum hälen kragen omsluter hälen i plysch, säker passform. Denna P.H.F (personlig Heel Fit) formar atletens fotled, hjälper till att förankra den till mellansulan och minska i-sko slirning för jämn och störningsfri framsteg. Ett PGuard tå skydd täcker tån, genomförs för att öka på den Resolution 6 hållbarhet och försvara dina fötter mot tå dra.


Mellansula


Solyte bosatt i mellansulan att leverera förbättrad dämpning och hållbarhet. Halva vikten av standard EVA men ger 20% mer stötdämpning, det skonar lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga domstolen ytor. Inbäddade i Solyte-plattformen, och komplimang sin lyhörd natur, är rearfoot och framfoten GEL chock system. De arbetar också för att minska chock under påverkan och tå-off fasen, vilket gör att rörligheten i flera plan som foten övergångarna genom gångarten cykel. I.G.S teknik (inverkan vägledning System) har tillämpats, med länkade componentry uppmuntra foten att utföra en mer naturlig häl-till-tå-rörelse.


Yttersula


En Trusstic System har genomförts för att minska vikten på den enda enheten och länka framfot och rearfoot; arbetar tillsammans med vägledningsrutten-teknik för att uppmuntra en mer konsekvent och riktad gait. Plast skaftet sitter under bågen och ökar vridstyvhet av skon. Perfekt för de vassa, sidledes rörelserna, det minskar skaderisken och stödjer dig i varje nitisk spel. Yttersula AHAR + fullbordar den Gel-Resolution 6. 50% mer hållbara än vanliga Asics High Abrasion Rubber, den använder vridningspunkter för att rymma för mångfasetterat rörelse över domstolen. För orädd prestanda, välja den Gel-Resolution 6.