Valutor:

Asics Dam Finaste GEL-PHOENIX 9 kvinnors löparskor SS18 Blå Sneakers ISu8kQ3D

  • 884 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,419  s.kr589
Spara: 58% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Dam Finaste GEL-PHOENIX 9 kvinnors löparskor SS18 Blå Sneakers ISu8kQ3D
Asics Dam Finaste GEL-PHOENIX 9 kvinnors löparskor SS18 Blå Sneakers ISu8kQ3D
Asics Dam Finaste GEL-PHOENIX 9 kvinnors löparskor SS18 Blå Sneakers ISu8kQ3D

Asics

ASICS GEL-PHOENIX 9 kvinnors kör ShoesTake på långa sträckor med rätt stöd använder GEL-Phoenix 9 damernas löparskor. Fullpackad av innovativ teknik, denna stil kommer att få dig att krossa din PB.


Detta moderna design erbjuder renare och snabbare design linjer, vilket innebär att du kan bekvämt bära yours på gymmet eller när du träffar på gatorna utan att göra avkall på stil.


Bakåtkompilerade Mesh övre


Sparka igång övre i Gel-Phoenix 9 damernas löparskor är en konstruerad mesh övre som innesluta varje fot andas komfort. Perforerar i tyg ökar luftflödet; att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Med varje steg suger mesh i sval, frisk luft som samtidigt skjuter ut heta, kvav luft som byggs upp inom de skor som hjälper dig att känna dig mer bekväm i farten. Syntetiska överlägg wrap skon för ökat stöd; minskar slirning för jämn och störningsfri framsteg. En vadderad tunga och krage funktion för en irritation-fri passform, eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag. En flyttbar EVA innersulan formar till formen på foten för ett extra lager av step-in komfort.


SpEVA-mellansula


Ger förbättrad stötdämpning, är mellansulan utformad med SpEVA material. SpEVA mellansula materialet förbättrar bounce-back egenskaper och minskar mellansula uppdelning. Under SpEVA är GEL enheter som befinner sig i hälen, dessa enheter dämpa stötar under inverkan av gångcykeln. Slutligen, Gel-Phoenix är utrustad med ett Duomax stödsystem, vilket gör det till den perfekta löparskon för dem som overpronate. Detta dubbel densitet mellansula system är positionerat för att styra pronation, förbättra stöd och stabilitet så att du kan köra med fullkomlig förtroende.


AHAR yttersula


AHAR yttersula teknik avslutar Phoenix 8. Blåsa, slitstarkt gummi ger förbättrad dämpning och hållbarhet. Trusstic systemfunktioner på yttersulan med det huvudsakliga syftet att behålla den strukturella integriteten av skor, förebygga eventuella oönskade vridning. Dessutom minskar Trusstic systemet vikten på den enda enhet, så att du kan hastighet genom körningar.