Valutor:

Asics Dam Begränsad Tid Speciell Purchase Gel Nimbus 19 kvinnors löparskor Orange; Rosa Sneakers N1hLHXqG

  • 962 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,525  s.kr555
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Dam Begränsad Tid Speciell Purchase Gel Nimbus 19 kvinnors löparskor Orange; Rosa Sneakers N1hLHXqG
Asics Dam Begränsad Tid Speciell Purchase Gel Nimbus 19 kvinnors löparskor Orange; Rosa Sneakers N1hLHXqG
Asics Dam Begränsad Tid Speciell Purchase Gel Nimbus 19 kvinnors löparskor Orange; Rosa Sneakers N1hLHXqG

Asics

ASICS Gel Nimbus 19 kvinnors löparskor ta på varje kilometer med lätta komfort av GEL-Nimbus 19, nu med en förbättrad passform och extra enkel. Dessa löparskor erbjuder flera nivåer av dämpning, tack vare kombinationen av FluidRide 2.0 mellansula, FlyteFoam nedre lager mellansula och SpEVA-mellansula för översta lagret. Tillsammans, ökar denna dämpning bounce-back egenskaper samtidigt minska mellansula uppdelning.


Övre


En lätt, gradient jacquard-mesh övre kommer att innesluta fötterna andas komfort. Dess sömlös konstruktion ger en irritation-fri passform; eftersom vi vet hur blåsor och gnugga kan förstöra din dag. ASICS' Fluidfit övre teknik kombinerar mångfasetterat Stretchmesh med stretch förstärkningar som anpassas till foten, skapa en verkligt anpassad, handske-liknande passform och minskar därför i-sko slirning för en störningsfri kör, med minimal friktion. De 3D tryckta överlägg ger smidig support. Övre är åtdragna och lossas i vissa områden för fotens naturliga rörelse. arbeta med dig när du tränar för allt från morgon körs till utmanande maraton. Asymmetrisk snörning systemet förenar med en exoskeletal hälkappa att garantera perfekt komfort och passform, särskilt i området vrist och häl. Självständigt placerade öljetter skingra spets spänning, också bidrar till den bekväma och anpassade passformen av Gel Nimbus 19.


Mellansula


En ComforDry innersulan vaggor foten med ventilerande, fukttransporterande lätthet; hindrar utvecklingen av som distraherande clammy känsla och håller dig sval och motiverade. ComforDry varaktig material i mellansulan finns för plysch, komfort förtrampas; en njutning för fötterna, på de längre avstånd dagarna. FluidRide teknik, två lager mellansula konstruktion, funktioner för en vinnande kombination av stötdämpning och bounce-back. De lyxiga SpEVA och Solyte material fusion resultaten i komfort, hållbarhet och låg vikt; dämpning foten från häl till tå i hela den gångart cykel och leverera energi packade studs; att minska onödig användning av muskelkraft och därför minskar trötthet, hålla dig driven för längre. Sitter under Fluidride plattformen och komplimang sin studsiga natur, är rearfoot och framfoten GEL chock system. De arbetar för att minska chock under fasen inverkan; skonar lederna som du spurta ner på oförsonliga betong och möjliggör en smidig övergång till mitten av hållning. Fortfarande inte helt nöjd med sin lyxiga formulering, Asics spela sina ess kort i lätt Dämpning: FlyteFoam. Ett tredje lager av skydd, studsa och komfort: det ger dig oöverträffad stötdämpning och en livlig resa. FlyteFoam är den lättaste dämpning material ASICS har någonsin gjort, 55% lättare än branschstandard, EVA, och buffrar det mot marken för att skydda dig från onödiga stress och trötthet. Dess förstärkta, organiska fibrer låt den materiella studsen tillbaka till sin ursprungliga form efter varje körning; så du kan träna hårdare, oftare, längre, utan att oroa dig att dina skor inte skulle kunna ta den. Motståndskraftiga och vinnande, FlyteFoam teknik kan du köra med en känsla av att dina fötter inte ens röra marken.


Yttersula


En Trusstic System har genomförts för att minska vikten på den enda enheten och länka framfot och rearfoot; arbetar tillsammans med vägledningsrutten tekniken för att uppmuntra en mer konsekvent, riktad gait. En Durasponge yttersula fullbordar den Asics Gel Nimbus 19, leverera ÄNNU MER dämpning och hållbarhet. AHAR (Asics High nötningsbeständiga gummi) har strategiskt placerats i hög stress områden att leverera utmärkt grepp utan att kompromissa med skons beständighet. Allt har varit tänkt att förse dig med de mest tillförlitliga, bekväma löpskor. Reflekterande element försköna Gel Nimbus 19, öka din synlighet till förbipasserande fordon och hålla dig säker på de sena natt vägen kör. Asics Gel Nimbus 19, ger dig absolut ingen ursäkt att inte köra.